För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Snabb köttfärssås på högrev

Betyg (1-5):
2.2 (46 betyg)

Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g grytbitar sous-vide
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 msk torkad oregano
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 320 g spagetti

Gör så här

  1. Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
  2. Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
  3. Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingbollar med dill och citron

(86)

Borsjtj med kryddig korv

(26)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(42)

Lökpaj med smördeg

(51)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(64)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(152)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(23)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(71)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g grytbitar sous-vide
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 msk torkad oregano
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 320 g spagetti

Snabb köttfärssås på högrev

Betyg (1-5):
2.2 (46 betyg)

Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
  2. Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
  3. Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingbollar med dill och citron

(86)

Borsjtj med kryddig korv

(26)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(42)

Lökpaj med smördeg

(51)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(64)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(152)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(23)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(71)