Snabb köttfärssås på högrev

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.61 (64 betyg)

Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g grytbitar sous-vide
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 msk torkad oregano
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 320 g spagetti

Gör så här

  1. Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
  2. Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
  3. Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristin

2020-12-10

Väldigt god köttfärssås!!

Julia

2020-11-13

Det var lite svårt att dela på grytbitarna, så nästa gång tar jag ut dem ur påsen och delar med kniv. Vi lade även till 2 buljongtärningar och lite andra kryddor, men bra grundrecept!

Liknande recept

Spara recept

Ostgratinerad potatis med varm bönsalsa

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vegetarisk chiligryta

Betyg
Betyg
(125)
Spara recept

Lotta Lundgren - Thailändska fishcakes

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Marockansk kycklingryta med couscous

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Lotta Lundgren - Couscous med tomat och fisk

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Rödbetsbiffar med mjukstekt purjolök och hirs

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Kålfritters med bönsalsa

Betyg
Betyg
(17)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g grytbitar sous-vide
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 msk torkad oregano
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 320 g spagetti

Snabb köttfärssås på högrev

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.61 (64 betyg)

Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
  2. Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
  3. Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristin

2020-12-10

Väldigt god köttfärssås!!

Julia

2020-11-13

Det var lite svårt att dela på grytbitarna, så nästa gång tar jag ut dem ur påsen och delar med kniv. Vi lade även till 2 buljongtärningar och lite andra kryddor, men bra grundrecept!

Liknande recept

Spara recept

Ostgratinerad potatis med varm bönsalsa

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vegetarisk chiligryta

Betyg
Betyg
(125)
Spara recept

Lotta Lundgren - Thailändska fishcakes

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Marockansk kycklingryta med couscous

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Lotta Lundgren - Couscous med tomat och fisk

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Rödbetsbiffar med mjukstekt purjolök och hirs

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Kålfritters med bönsalsa

Betyg
Betyg
(17)