Snabb köttfärssås på högrev

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.3 (50 betyg)

Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g grytbitar sous-vide
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 msk torkad oregano
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 320 g spagetti

Gör så här

  1. Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
  2. Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
  3. Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(71)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g grytbitar sous-vide
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 1 msk torkad oregano
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 320 g spagetti

Snabb köttfärssås på högrev

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.3 (50 betyg)

Köttfärssås gjord på färdig sous vide-högrev. Gör detta till en snabb gryta med mycket smak som annars måste koka i timmar.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Krama förpackningen med köttet så bitarna delas upp i strimlor. Fräs lök och morot i olja ca 2 min.
  2. Tillsätt vitlök, chiliflakes och oregano och rör om. Häll i krossade tomater och vatten och lägg i köttet (även skyn från förpackningen).
  3. Låt småputtra ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(85)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(71)