
Sej med krispigt täcke
Betyg (1-5):
Låt fisken bakas i ugn under en kryddig blandning av parmesan, örter och bröd. Tjusig, frasig och god middag!
Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 800 g potatis
- 1 krm peppar
- 600 g sejfilé, skurna i bitar
- 2 hackade tomater
- 2 dl smulat vitt bröd
- 1 dl riven parmesan
- 1 dl hackad persilja
- 1 dl hackad timjan eller basilika
- 1 msk olivolja
- 300 g blandad sallad
- 2 krm salt
Gör så här
- Koka potatisen. Salta och peppra fisken. Blanda tomat, bröd, parmesan, persilja, örtkrydda och olivolja. Bred blandningen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera med potatis och sallad.
Sej med krispigt täcke
Betyg (1-5):
Låt fisken bakas i ugn under en kryddig blandning av parmesan, örter och bröd. Tjusig, frasig och god middag!
Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka potatisen. Salta och peppra fisken. Blanda tomat, bröd, parmesan, persilja, örtkrydda och olivolja. Bred blandningen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera med potatis och sallad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!