Scones med bacon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.83 (12 betyg)

Matiga scones med knaprig bacon, Kesella och solroskärnor. Supergoda och enkla att baka, perfekt till helgfrukost, mellanmål och picknick!

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:175º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g bacon
  • 250 g Kesella
  • 3 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 7 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 dl solroskärnor
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Strimla baconet så fint det går och stek det knaprigt i en stekpanna. Lägg det på en bit hushållspapper att rinna av.
  2. Blanda Kesella, mjölk och ägg i en bunke. Tillsätt mjöl blandat med bakpulver och salt. Vänd ner bacon och solroskärnor.
  3. Fördela smeten i en muffinsplåt med muffinsformar. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bröd med Kesella

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Vörtlimpor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Dinkelscones

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Nässelscones

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tuppkammar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fillimpa med fikon, gula russin och valnötter

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Glutenfri majslimpa med pumpakärnor

Betyg
Betyg
(7)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 140 g bacon
  • 250 g Kesella
  • 3 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 7 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 dl solroskärnor
  • 1 tsk salt

Scones med bacon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.83 (12 betyg)

Matiga scones med knaprig bacon, Kesella och solroskärnor. Supergoda och enkla att baka, perfekt till helgfrukost, mellanmål och picknick!

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:175º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla baconet så fint det går och stek det knaprigt i en stekpanna. Lägg det på en bit hushållspapper att rinna av.
  2. Blanda Kesella, mjölk och ägg i en bunke. Tillsätt mjöl blandat med bakpulver och salt. Vänd ner bacon och solroskärnor.
  3. Fördela smeten i en muffinsplåt med muffinsformar. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bröd med Kesella

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Pinnbröd med grillkorv

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Vörtlimpor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Dinkelscones

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Nässelscones

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tuppkammar

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fillimpa med fikon, gula russin och valnötter

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Glutenfri majslimpa med pumpakärnor

Betyg
Betyg
(7)