För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Saltimbocca med kalvfärs

Betyg (1-5):
2.69 (39 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g kalvfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 skivor lufttorkad skinka t ex parma- eller serranoskinka
  • 1 kruka salvia
  • 250 g grön sparris
  • 1 tsk salt
  • Serveringsförslag:
  • 200 g rädisor eller andra primörer

Gör så här

  1. Rulla kalvfärsen till åtta fingertjocka rullar, cirka 10 centimeter långa. Salta och peppra. Linda in varje rulle i först ett par salviablad, sedan en skiva lufttorkad skinka. Grilla eller stek rullarna 7-8 minuter
  2. Ansa sparrisen och grilla den cirka 3 minuter.

Servering

Servera med rädisor eller annan primör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



lars-erik forsgren

2012-05-30

KANONGOTT!!!!!!!!Med ett glas rött...mmm

Liknande recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

(21)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Helstekt rostbiff med couscoussallad

(0)

Fläskbogspett med koreansk rissallad

(1)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g kalvfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 8 skivor lufttorkad skinka t ex parma- eller serranoskinka
  • 1 kruka salvia
  • 250 g grön sparris
  • 1 tsk salt
  • Serveringsförslag:
  • 200 g rädisor eller andra primörer

Saltimbocca med kalvfärs

Betyg (1-5):
2.69 (39 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla kalvfärsen till åtta fingertjocka rullar, cirka 10 centimeter långa. Salta och peppra. Linda in varje rulle i först ett par salviablad, sedan en skiva lufttorkad skinka. Grilla eller stek rullarna 7-8 minuter
  2. Ansa sparrisen och grilla den cirka 3 minuter.

Servering

Servera med rädisor eller annan primör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



lars-erik forsgren

2012-05-30

KANONGOTT!!!!!!!!Med ett glas rött...mmm

Liknande recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

(21)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Helstekt rostbiff med couscoussallad

(0)

Fläskbogspett med koreansk rissallad

(1)