Sallad med grillade nektariner, mozzarella och färska hallon

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En sommarsallad med färska hallon, grillade nektariner och gräddig mozzarella. Salladen passar perfekt på grillbuffén!

Tillagningstid: 25 min
4 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 2 skivor surdegsbröd
  • 2 msk olivolja
  • 4 nektariner
  • 70 g salladsmix
  • 125 g färska hallon
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • örter, t ex gräslök, mynta och dragon
  • Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 stor lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Smula sönder brödet smått och stek det knaprigt i olja i en stekpanna. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt. Skär bitar av nektarinerna runt dess kärna och grilla bitarna till fin färg.
  2. Fördela sallad, nektariner, hallon och mozzarella, bruten i mindre bitar, på ett fat och skeda över dressingen. Toppa med brödsmulorna och örter. Salta och peppra.

Tips

Glutenfritt – toppa med rostade valnötter istället.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan - Coop

(3)

Potatismos med citrus och parmesan - Coop

(0)

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor - Coop

(0)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Trifle med aprikos och passion - Coop

(3)

Melongazpacho med topping - Coop

(10)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 2 skivor surdegsbröd
  • 2 msk olivolja
  • 4 nektariner
  • 70 g salladsmix
  • 125 g färska hallon
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • örter, t ex gräslök, mynta och dragon
  • Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 stor lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Sallad med grillade nektariner, mozzarella och färska hallon

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En sommarsallad med färska hallon, grillade nektariner och gräddig mozzarella. Salladen passar perfekt på grillbuffén!

Tillagningstid: 25 min
4 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smula sönder brödet smått och stek det knaprigt i olja i en stekpanna. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt. Skär bitar av nektarinerna runt dess kärna och grilla bitarna till fin färg.
  2. Fördela sallad, nektariner, hallon och mozzarella, bruten i mindre bitar, på ett fat och skeda över dressingen. Toppa med brödsmulorna och örter. Salta och peppra.

Tips

Glutenfritt – toppa med rostade valnötter istället.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås - Coop

(1)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan - Coop

(3)

Potatismos med citrus och parmesan - Coop

(0)

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor - Coop

(0)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Trifle med aprikos och passion - Coop

(3)

Melongazpacho med topping - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies