Rostbiff med tomatsalsa och parmesan

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Salsan är både vacker och saftigt god till rostbiffen.

Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 600 g grillad rostbiff, i tunna skivor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • nymalen svartpeppar
  • 500 g körsbärstomat på kvist, klyftade
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 dl kapris
  • 60 g parmesanost i bit

Gör så här

  1. Lägg upp rostbiffsskivorna lätt veckade, en och en, vackert på två serveringsfat. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök och peppar.
  2. Vänd varsamt runt tomaterna och löken i vinägretten. Lägg tomatsalsan med all vätska i mitten över rostbiffen och strö på kapris och smulad parmesan. Servera med extra parmesan vid sidan om.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spareribs hickory med krämig coleslaw

(10)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Fläskbogspett med koreansk rissallad

(1)

Grillad avokado- och baconsallad

(0)

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

(19)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g grillad rostbiff, i tunna skivor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • nymalen svartpeppar
  • 500 g körsbärstomat på kvist, klyftade
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 dl kapris
  • 60 g parmesanost i bit

Rostbiff med tomatsalsa och parmesan

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Salsan är både vacker och saftigt god till rostbiffen.

Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp rostbiffsskivorna lätt veckade, en och en, vackert på två serveringsfat. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök och peppar.
  2. Vänd varsamt runt tomaterna och löken i vinägretten. Lägg tomatsalsan med all vätska i mitten över rostbiffen och strö på kapris och smulad parmesan. Servera med extra parmesan vid sidan om.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spareribs hickory med krämig coleslaw

(10)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Fläskbogspett med koreansk rissallad

(1)

Grillad avokado- och baconsallad

(0)

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

(19)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies