Rostbiff med tomatsalsa och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Salsan är både vacker och saftigt god till rostbiffen.

Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g grillad rostbiff, i tunna skivor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • nymalen svartpeppar
  • 500 g körsbärstomat på kvist, klyftade
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 dl kapris
  • 60 g parmesanost i bit

Gör så här

  1. Lägg upp rostbiffsskivorna lätt veckade, en och en, vackert på två serveringsfat. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök och peppar.
  2. Vänd varsamt runt tomaterna och löken i vinägretten. Lägg tomatsalsan med all vätska i mitten över rostbiffen och strö på kapris och smulad parmesan. Servera med extra parmesan vid sidan om.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Spareribs hickory med krämig coleslaw

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Saltimbocca med kalvfärs

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

Betyg
Betyg
(20)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g grillad rostbiff, i tunna skivor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • nymalen svartpeppar
  • 500 g körsbärstomat på kvist, klyftade
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 dl kapris
  • 60 g parmesanost i bit

Rostbiff med tomatsalsa och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Salsan är både vacker och saftigt god till rostbiffen.

Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg upp rostbiffsskivorna lätt veckade, en och en, vackert på två serveringsfat. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök och peppar.
  2. Vänd varsamt runt tomaterna och löken i vinägretten. Lägg tomatsalsan med all vätska i mitten över rostbiffen och strö på kapris och smulad parmesan. Servera med extra parmesan vid sidan om.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Hamburgare med bostondressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Spareribs hickory med krämig coleslaw

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grillad karré på surdegsbröd med chutney på nektariner och jalapeño

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Saltimbocca med kalvfärs

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Stor pizza med skink- och rucolatopping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Helstekt rostbiff med couscoussallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

Betyg
Betyg
(20)