Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Väldigt smaskiga små bröd som mättar i väntan på middag. Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 1 baguette, i 12 skivor
  • 100 g fetaost, smulad
  • 100 g färskost, gärna med smak av vitlök och örter
  • 1 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 1 dl frysta sojabönor, tinade
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • vitlöksgroddar eller ärtskott

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rosta baguetteskivorna till fin färg, 5–8 min. Rör ihop fetaosten med färskosten.
  2. Hacka ärtorna och bönorna grovt och rör ner dem med dill, mynta, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskoströran på brödskivorna och skeda på ärtblandningen. Toppa med groddar eller ärtskott.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kantarellmacka med taleggioost - Coop

(12)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan - Coop

(3)

Melongazpacho med topping - Coop

(3)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Fyllda fikon - Coop

(1)

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön - Coop

(4)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter - Coop

(5)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 1 baguette, i 12 skivor
  • 100 g fetaost, smulad
  • 100 g färskost, gärna med smak av vitlök och örter
  • 1 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 1 dl frysta sojabönor, tinade
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • vitlöksgroddar eller ärtskott

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Väldigt smaskiga små bröd som mättar i väntan på middag. Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rosta baguetteskivorna till fin färg, 5–8 min. Rör ihop fetaosten med färskosten.
  2. Hacka ärtorna och bönorna grovt och rör ner dem med dill, mynta, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskoströran på brödskivorna och skeda på ärtblandningen. Toppa med groddar eller ärtskott.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kantarellmacka med taleggioost - Coop

(12)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan - Coop

(3)

Melongazpacho med topping - Coop

(3)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Fyllda fikon - Coop

(1)

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön - Coop

(4)

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter - Coop

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies