Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Väldigt smaskiga små bröd som mättar i väntan på middag. Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 1 baguette, i 12 skivor
  • 100 g fetaost, smulad
  • 100 g färskost, gärna med smak av vitlök och örter
  • 1 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 1 dl frysta sojabönor, tinade
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • vitlöksgroddar eller ärtskott

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rosta baguetteskivorna till fin färg, 5–8 min. Rör ihop fetaosten med färskosten.
  2. Hacka ärtorna och bönorna grovt och rör ner dem med dill, mynta, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskoströran på brödskivorna och skeda på ärtblandningen. Toppa med groddar eller ärtskott.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Stekt saganaki med fikonchutney

(0)

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

(15)

Parmarullade fikon/dadlar på getostbädd

(0)

Sallad med halloumisticks och granatäpple

(0)

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

(25)

Färskost med passionsfrukt

(2)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

(4)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 baguette, i 12 skivor
  • 100 g fetaost, smulad
  • 100 g färskost, gärna med smak av vitlök och örter
  • 1 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 1 dl frysta sojabönor, tinade
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • vitlöksgroddar eller ärtskott

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Väldigt smaskiga små bröd som mättar i väntan på middag. Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rosta baguetteskivorna till fin färg, 5–8 min. Rör ihop fetaosten med färskosten.
  2. Hacka ärtorna och bönorna grovt och rör ner dem med dill, mynta, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskoströran på brödskivorna och skeda på ärtblandningen. Toppa med groddar eller ärtskott.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Stekt saganaki med fikonchutney

(0)

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

(15)

Parmarullade fikon/dadlar på getostbädd

(0)

Sallad med halloumisticks och granatäpple

(0)

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

(25)

Färskost med passionsfrukt

(2)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies