Rostad mandelmassa

Betyg (1-5):
2.73 (41 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 200 g mandelmassa
  • 50 g mörk choklad 70%

Gör så här

  1. Skär mandelmassan i 1,5 cm tjocka skivor. Dela varje skiva och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen 7– 8 min. Låt svalna.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Doppa den rostade mandelmassan till hälften i chokladen och låt stelna på en bricka, gärna svalt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Biskvier med lemon curd

(52)

Apelsinchokladtryfflar på biskvibotten - Lotta Lundgren

(12)

Biskvier med citron- eller chokladfyllning

(27)

Blåbär med mandelmassa och vit choklad

(12)

Mini-biskvier

(30)

Chokladhjärta de luxe

(8)

Marsipangrisar

(9)

Mandeltårta med choklad

(16)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 200 g mandelmassa
  • 50 g mörk choklad 70%

Rostad mandelmassa

Betyg (1-5):
2.73 (41 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
24 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär mandelmassan i 1,5 cm tjocka skivor. Dela varje skiva och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen 7– 8 min. Låt svalna.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Doppa den rostade mandelmassan till hälften i chokladen och låt stelna på en bricka, gärna svalt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Biskvier med lemon curd

(52)

Apelsinchokladtryfflar på biskvibotten - Lotta Lundgren

(12)

Biskvier med citron- eller chokladfyllning

(27)

Blåbär med mandelmassa och vit choklad

(12)

Mini-biskvier

(30)

Chokladhjärta de luxe

(8)

Marsipangrisar

(9)

Mandeltårta med choklad

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies