För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Rosa chokladbräck med hallon och blåbär

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Ett vackert rosamarmorerat chokladbräck med torkade hallon och blåbär samt krispig mandel är ett både snabbt och enkelt godis till julen.

Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
10 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g chokladknappar, vita
  • 150 g chokladknapp, rosa
  • 0.5 dl frystorkade hallon
  • 0.5 dl torkade blåbär
  • 0.5 dl mandelsplitter

Gör så här

  1. Smält chokladen varsamt var för sig och bred ut i ett tunt lager på ett bakplåtspapper. Strö över all topping direkt och låt stelna i kylen, ca 10 min. Förvara i kylen och bryt i bitar vid servering.

Tips

Går jättebra att göra med mörk choklad eller annan valfri chokladkombination.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mandel-, lingon- och rosmarinskorpor

(9)

Yoghurt med björnbär och havtorn

(6)

Nötpavlova med chokladmousse och bär

(6)

Blåbärscocotter

(19)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(16)

Lättgjorda bärrutor

(146)

Lingonmarmelad

(2)

Jordgubbsmousse med rabarber

(20)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 150 g chokladknappar, vita
  • 150 g chokladknapp, rosa
  • 0.5 dl frystorkade hallon
  • 0.5 dl torkade blåbär
  • 0.5 dl mandelsplitter

Rosa chokladbräck med hallon och blåbär

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Ett vackert rosamarmorerat chokladbräck med torkade hallon och blåbär samt krispig mandel är ett både snabbt och enkelt godis till julen.

Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
10 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält chokladen varsamt var för sig och bred ut i ett tunt lager på ett bakplåtspapper. Strö över all topping direkt och låt stelna i kylen, ca 10 min. Förvara i kylen och bryt i bitar vid servering.

Tips

Går jättebra att göra med mörk choklad eller annan valfri chokladkombination.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mandel-, lingon- och rosmarinskorpor

(9)

Yoghurt med björnbär och havtorn

(6)

Nötpavlova med chokladmousse och bär

(6)

Blåbärscocotter

(19)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(16)

Lättgjorda bärrutor

(146)

Lingonmarmelad

(2)

Jordgubbsmousse med rabarber

(20)