
Rödkål med apelsin och grapefrukt
Betyg (1-5):
En rödkålssallad laddad med med färgrika grönsaker och nyttiga vitaminer.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 400 g finstrimlad rödkål
- 3 msk balsamvinäger eller vitvinsvinäger
- 3 msk olivolja
- 1 msk flingsalt
- 1 apelsin
- 1 grapefrukt
- 1 dl hackad färsk koriander
- 1 dl hackad färsk mynta
Gör så här
- Blanda kålen ordentligt med balsamvinäger, olivolja och salt i en bunke.
- Skär bort skalet från citrusfrukterna med en kniv och skär ut varje klyfta för sig.
- Vänd ihop kål, apelsin, grapefrukt och färska örter.
Liknande recept
Rödkål med apelsin och grapefrukt
Betyg (1-5):
En rödkålssallad laddad med med färgrika grönsaker och nyttiga vitaminer.
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda kålen ordentligt med balsamvinäger, olivolja och salt i en bunke.
- Skär bort skalet från citrusfrukterna med en kniv och skär ut varje klyfta för sig.
- Vänd ihop kål, apelsin, grapefrukt och färska örter.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!