Rispudding med vanilj, kokos och blåbär

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

En kyld efterrätt med bär i limejuice.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färdig risgrynsgröt (1 paket = 500 g)
  • 250 g Kesella ( 1 burk = 250 g)
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl rostade kokosflingor
  • 200 g frysta bär, t ex blåbär
  • 0.5 dl råströsocker
  • 1 lime, saft och rivet skal

Gör så här

  1. Värm gröten så att den går att röra ut, enligt anvisningen på förpackningen. Rör ner Kesella, vaniljsocker och kokos. Häll upp riset i portionsskålar, ställ in i kylen och låt dem svalna.
  2. Tina bären. Blanda bären med socker, limejuice och limeskal. Låt bären dra åt sig juicen i några minuter. Toppa rispuddingen med bären och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2014-09-22

Fräscht, lent och supergott!

Liknande recept

Spara recept

Fullkornsvåfflor

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurtbägare med hjortron

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g färdig risgrynsgröt (1 paket = 500 g)
  • 250 g Kesella ( 1 burk = 250 g)
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl rostade kokosflingor
  • 200 g frysta bär, t ex blåbär
  • 0.5 dl råströsocker
  • 1 lime, saft och rivet skal

Rispudding med vanilj, kokos och blåbär

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

En kyld efterrätt med bär i limejuice.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm gröten så att den går att röra ut, enligt anvisningen på förpackningen. Rör ner Kesella, vaniljsocker och kokos. Häll upp riset i portionsskålar, ställ in i kylen och låt dem svalna.
  2. Tina bären. Blanda bären med socker, limejuice och limeskal. Låt bären dra åt sig juicen i några minuter. Toppa rispuddingen med bären och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2014-09-22

Fräscht, lent och supergott!

Liknande recept

Spara recept

Fullkornsvåfflor

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurtbägare med hjortron

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)