Färskost med vinbär och honung

Färskost med vinbär och honung

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl yoghurt, 10 %
  • 1 dl crème fraiche
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 msk smör
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk vatten
  • 3 msk honung
  • 1 dl röda vinbär, alt andra bär i säsong

Gör så här

  1. Blanda yoghurt med crème fraiche och ställ kallt till servering. Lägg socker, smör, havregryn, vatten och honung i stekpanna. Stek tills havregrynen är gyllenbruna och knapriga. Smula sönder.
  2. Servera färskosten med honung, havregryn och vinbär eller andra bär i säsong.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Björnbär med lemon curd

Betyg
Betyg
(53)
Färskost med vinbär och honung
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl yoghurt, 10 %
  • 1 dl crème fraiche
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 msk smör
  • 1 dl havregryn
  • 1 msk vatten
  • 3 msk honung
  • 1 dl röda vinbär, alt andra bär i säsong

Färskost med vinbär och honung

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda yoghurt med crème fraiche och ställ kallt till servering. Lägg socker, smör, havregryn, vatten och honung i stekpanna. Stek tills havregrynen är gyllenbruna och knapriga. Smula sönder.
  2. Servera färskosten med honung, havregryn och vinbär eller andra bär i säsong.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Björnbär med lemon curd

Betyg
Betyg
(53)