
Mango och hallon med vaniljkesella och nötter
Betyg (1-5):
Granna fruktdeserter i portionsglas. Okomplicerat och tjusigt.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 liten mango, i skalad bitar
- 200 g hallon, färska eller tinade
- 250 g Kesella vanilj
- 4 tsk hackade nöt
Gör så här
- Varva mangobitar, hallon och kesella i portionsglas. Strö över nötter och servera.
Mango och hallon med vaniljkesella och nötter
Betyg (1-5):
Granna fruktdeserter i portionsglas. Okomplicerat och tjusigt.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Varva mangobitar, hallon och kesella i portionsglas. Strö över nötter och servera.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-05-02
Vilka nötter?
2019-11-05
Hej Maria! Tack för att du uppmärksammade att det blivit fel. Det ska givetvis vara nötter och inte nötkött, det ska vi ändra tillbaka. Lycka till i köket!
2019-10-28
Intressant med hackat nötkött :)
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Jenny
2020-05-02
Vilka nötter?
2019-11-05
Hej Maria! Tack för att du uppmärksammade att det blivit fel. Det ska givetvis vara nötter och inte nötkött, det ska vi ändra tillbaka. Lycka till i köket!
Maria
2019-10-28
Intressant med hackat nötkött :)