Rimmad broccoli med vispad dragonkräm och löjrom

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Broccoli med ljuvlig dragonkräm.

Tillagningstid: 20 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 30 g smör
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk hackad dragon
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 18 sparrisbroccoli eller vanlig broccoli
  • 1.5 liter vatten
  • 1.5 dl havssalt
  • Till servering:
  • 80 g löjrom eller stenbitsrom

Gör så här

  1. Bryn smöret på låg värme under omrörning, ställ åt sidan
  2. Vispa crème fraiche med elvisp tills den tjocknat. Tillsätt dragon och citronskal.
  3. Koka upp vatten och tillsätt saltet. Lägg broccolin i en form med höga kanter och häll över saltvattnet. Låt stå 1 min och sila sedan av vattnet.
  4. Lägg på serveringsfat och skeda över det brynta smöret (ta inte med ev bottensats). Servera med dragonkrämen och löjromen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Kall morotssoppa med rostad paprika och krispig topping

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sallad med pumpa, päron och getost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Krämig rucolasill

Betyg
Betyg
(7)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 30 g smör
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk hackad dragon
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • 18 sparrisbroccoli eller vanlig broccoli
  • 1.5 liter vatten
  • 1.5 dl havssalt
  • Till servering:
  • 80 g löjrom eller stenbitsrom

Rimmad broccoli med vispad dragonkräm och löjrom

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Broccoli med ljuvlig dragonkräm.

Tillagningstid: 20 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn smöret på låg värme under omrörning, ställ åt sidan
  2. Vispa crème fraiche med elvisp tills den tjocknat. Tillsätt dragon och citronskal.
  3. Koka upp vatten och tillsätt saltet. Lägg broccolin i en form med höga kanter och häll över saltvattnet. Låt stå 1 min och sila sedan av vattnet.
  4. Lägg på serveringsfat och skeda över det brynta smöret (ta inte med ev bottensats). Servera med dragonkrämen och löjromen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Kall morotssoppa med rostad paprika och krispig topping

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sallad med pumpa, päron och getost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Krämig rucolasill

Betyg
Betyg
(7)