Renstekssnittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

Snabbt fixade krämiga tilltugg med färskost, rökt ren och pepparrot.

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g färskost eller chèvre
  • 0.5 dl frysta lingon
  • 1 tsk honung
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tunnbröd, gärna gahkku
  • 150 g rökt renstek eller hamburgerkött i tunna skivor
  • 1.5 dl rucolasallad

Gör så här

  1. Blanda ost (skär bort de hårda kanterna om du använder chèvrè), lingon, honung, pepparrot och svartpeppar.
  2. Bred oströran i ett jämnt lager på bröden. Lägg köttskivor och rucola på 3/4 av varje brödkaka, lämna sista biten tom så att oströran får fästa ihop brödet. Rulla ihop till en tät rulle.
  3. Gör gärna snittarna några timmar före servering. Rulla i så fall in dem i plastfolie och lägg dem i kylen.Skär rullarna i cirka 2 centimeter tjocka skivor.
  4. Servera som tilltugg.

Tips

Gör gärna snittarna några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Persson

2012-01-13

Bra recept. Så här enkelt ska det vara.

Liknande recept

Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Julskinka med frörock

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 200 g färskost eller chèvre
  • 0.5 dl frysta lingon
  • 1 tsk honung
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tunnbröd, gärna gahkku
  • 150 g rökt renstek eller hamburgerkött i tunna skivor
  • 1.5 dl rucolasallad

Renstekssnittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

Snabbt fixade krämiga tilltugg med färskost, rökt ren och pepparrot.

Tillagningstid: 10 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ost (skär bort de hårda kanterna om du använder chèvrè), lingon, honung, pepparrot och svartpeppar.
  2. Bred oströran i ett jämnt lager på bröden. Lägg köttskivor och rucola på 3/4 av varje brödkaka, lämna sista biten tom så att oströran får fästa ihop brödet. Rulla ihop till en tät rulle.
  3. Gör gärna snittarna några timmar före servering. Rulla i så fall in dem i plastfolie och lägg dem i kylen.Skär rullarna i cirka 2 centimeter tjocka skivor.
  4. Servera som tilltugg.

Tips

Gör gärna snittarna några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Persson

2012-01-13

Bra recept. Så här enkelt ska det vara.

Liknande recept

Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Julskinka med frörock

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mangobiffsallad med nudlar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)