Pinchos med getost och skinka
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Pinchos med getost och skinka

4 (3 betyg)

En tapasvariant på grillad baguette med olivolja.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 5
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

6 portioner
  • 0.5 st baguette (1 baugette= ca 400 g)
  • 2 msk olivolja
  • 60 g lufttorkad skinka delade på längden
  • 125 g getost
  • 4 msk färsk timjan
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg baguetteskivorna på en bakpappersklädd plåt. Pensla dem med olivolja. Tryck fast timjan på getostskivorna. Vira in osten i skinkskivorna men låt den 'titta fram' lite.

  2. 2

    Lägg ost- och skinkpaketen på bröden, sätt in i mitten av ugnen tills osten fått lite färg och brödet har blivit krispigt, cirka 10 minuter.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar