Rökt ren- och getostkanapé
  • Tid 15 min

Rökt ren- och getostkanapé

0 (0 betyg)

En delikat munsbit och festlig aptitretare.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 100 g getost, gärna vit caprin
  • 3 msk vispgrädde
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm peppar
  • 40 g rökt renstek, 1 skiva/portion
  • 2 g vita brödskivor med bortskurna kanter
  • 0.5 msk smör
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Riv getosten. Koka upp grädden. Tillsätt osten och låt den smälta. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt kallna. Bred ut ostkrämen på rensteken. Rulla ihop och skär raka kanter.

  2. 2

    Skär brödet i rektanglar, 2x3 centimeter. Stek gyllene i smör. Lägg renrullen på brödet och tryck igenom tandpetare eller liten gaffel.

  3. 3

    Renrullarna går att förbereda innan och förvaras i kyl. Stek brödet strax före servering.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar