Rökt ren- och getostkanapé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

En delikat munsbit och festlig aptitretare.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g getost, gärna vit caprin
  • 3 msk vispgrädde
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 krm peppar
  • 40 g rökt renstek, 1 skiva/portion
  • 2 g vita brödskivor med bortskurna kanter
  • 0.5 msk smör

Gör så här

  1. Riv getosten. Koka upp grädden. Tillsätt osten och låt den smälta. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt kallna. Bred ut ostkrämen på rensteken. Rulla ihop och skär raka kanter.
  2. Skär brödet i rektanglar, 2x3 centimeter. Stek gyllene i smör. Lägg renrullen på brödet och tryck igenom tandpetare eller liten gaffel.
  3. Renrullarna går att förbereda innan och förvaras i kyl. Stek brödet strax före servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 100 g getost, gärna vit caprin
  • 3 msk vispgrädde
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 0.5 krm peppar
  • 40 g rökt renstek, 1 skiva/portion
  • 2 g vita brödskivor med bortskurna kanter
  • 0.5 msk smör

Rökt ren- och getostkanapé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

En delikat munsbit och festlig aptitretare.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Riv getosten. Koka upp grädden. Tillsätt osten och låt den smälta. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt kallna. Bred ut ostkrämen på rensteken. Rulla ihop och skär raka kanter.
  2. Skär brödet i rektanglar, 2x3 centimeter. Stek gyllene i smör. Lägg renrullen på brödet och tryck igenom tandpetare eller liten gaffel.
  3. Renrullarna går att förbereda innan och förvaras i kyl. Stek brödet strax före servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vårrullar med köttfärs

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Italienska hattar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Rostbiff med ättiksgurka och kapris

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Rensteksröra med fänkål och persilja

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Smördegssnittar med fetaost och timjan

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Minispett med wasabidressing

Betyg
Betyg
(12)