Rabarbersaft

Betyg (1-5):
2.56 (27 betyg)

Ugnstemperatur:Grill
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 1 kg rabarber (ca 2 liter skuren rabarber)
  • 2 liter vatten
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 dl socker
  • pressad citron

Gör så här

  1. Skölj och skär rabarbern i små bitar. Koka den med vatten och nejlikor tills den går sönder, ca 10 min. Sila saften. Rör ner sockret i den varma saften. Låt den kallna. Smaksätt med pressad citron. Späd ev med vatten och servera drycken väl kyld som förfriskning eller måltidsdryck.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 kg rabarber (ca 2 liter skuren rabarber)
  • 2 liter vatten
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 dl socker
  • pressad citron

Rabarbersaft

Betyg (1-5):
2.56 (27 betyg)

Ugnstemperatur:Grill
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj och skär rabarbern i små bitar. Koka den med vatten och nejlikor tills den går sönder, ca 10 min. Sila saften. Rör ner sockret i den varma saften. Låt den kallna. Smaksätt med pressad citron. Späd ev med vatten och servera drycken väl kyld som förfriskning eller måltidsdryck.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies