Rabarberpaj
Enkelt att baka och god tillsammans med hemmagjord vaniljsås eller vispad grädde. Inspireras här!
Enkel raberberpaj enligt klassiskt recept på pajskal. God fyllning på rabarber, socker och potatismjöl ger smaken av sommar!
Enkel raberberpaj enligt klassiskt recept på pajskal. God fyllning på rabarber, socker och potatismjöl ger smaken av sommar!
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2013-06-12
Receptet stämmer inte med bilden! Ser ut som pajbotten och inget galler?
2012-05-22
Tips: Byt ut 1 ägg mot 3 msk mjölk
2012-05-11
Ugnsvärme står uppe till höger samt tid.
2012-05-11
... och hur länge ska pajen vara i ugnen? Det står inte!!!
2012-05-10
Byt ut 1,5 dl av vetemjölet till havregryn, så blir pajen ännu godare
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Lars
2013-06-12
Receptet stämmer inte med bilden! Ser ut som pajbotten och inget galler?
Marie
2012-05-22
Tips: Byt ut 1 ägg mot 3 msk mjölk
Ingrid
2012-05-11
Ugnsvärme står uppe till höger samt tid.
Gabriele
2012-05-11
... och hur länge ska pajen vara i ugnen? Det står inte!!!
Aina Sjöström
2012-05-10
Byt ut 1,5 dl av vetemjölet till havregryn, så blir pajen ännu godare