För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Quinoasallad med lammfärsburgare

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Kryddoftande sallad med fetaost passar bra till enklelt smaksatta burgare.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl quinoa
  • 150 g tärnad fetaost
  • 1 dl finhackad dill
  • 1 dl basilikablad
  • 1 dl koriander
  • 1 msk olivolja
  • 1 st citron, rivet skal och pressad saft
  • svartpeppar
  • salt
  • Lammfärsburgare:
  • 500 g lammfärs
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka Quinoan enligt förpackningen. Blanda quinoan med fetaost, örter, olivolja och citron. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda lammfärsen med olivolja, salt och peppra. Forma färsen till fyra burgare och stek eller grilla på båda sidorna i 4 minuter.
  3. Servera burgarna med quinoasalladen.

Servering

Passar bra tillsammans med örtsmör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Couscousbollar med biff

(1)

Köttfärssås med bovete

(10)

Fläskkotlett med röd quinoasallad

(8)

Lammytterfilé med grönsakscouscous

(7)

Chutneyglaserad fläskytterfilé med bönsallad

(32)

Kåldolmar med savoykål

(2)

Kryddiga köttbullar med mustigt matvete

(19)

Råstekt broccoli med bulgur och grekiska köttbullar

(10)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 4 dl quinoa
  • 150 g tärnad fetaost
  • 1 dl finhackad dill
  • 1 dl basilikablad
  • 1 dl koriander
  • 1 msk olivolja
  • 1 st citron, rivet skal och pressad saft
  • svartpeppar
  • salt
  • Lammfärsburgare:
  • 500 g lammfärs
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Quinoasallad med lammfärsburgare

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Kryddoftande sallad med fetaost passar bra till enklelt smaksatta burgare.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka Quinoan enligt förpackningen. Blanda quinoan med fetaost, örter, olivolja och citron. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda lammfärsen med olivolja, salt och peppra. Forma färsen till fyra burgare och stek eller grilla på båda sidorna i 4 minuter.
  3. Servera burgarna med quinoasalladen.

Servering

Passar bra tillsammans med örtsmör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Couscousbollar med biff

(1)

Köttfärssås med bovete

(10)

Fläskkotlett med röd quinoasallad

(8)

Lammytterfilé med grönsakscouscous

(7)

Chutneyglaserad fläskytterfilé med bönsallad

(32)

Kåldolmar med savoykål

(2)

Kryddiga köttbullar med mustigt matvete

(19)

Råstekt broccoli med bulgur och grekiska köttbullar

(10)