Pytt i panna med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.22 (9 betyg)

En ljus och lätt kycklingpytt med smörstekt svamp och härlig smak från lyxig senapsgrädde.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g potatis
  • 500 g palsternacka
  • 3 gula lökar
  • olja eller smör, till stekning
  • 500 g kycklingfilé
  • 200 g champinjoner
  • salt och svartpeppar
  • 4 äggulor, till servering
  • Senapsgrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk senapspulver
  • 2 msk grovkornig dijonsenap
  • salt

Gör så här

  1. Skala och tärna potatis, palsternacka och lök. Stek var för sig på medelvärme till fin färg och att de är genomstekta. Salta.
  2. Skär kyckling och svamp i lika stora bitar och stek även dem var för sig. Salta och peppra. Lägg upp i en ugnsform och håll varmt under tiden i ugnen på 60°.
  3. Vispa upp grädden med senapspulvret och smaka av med senap och salt. Servera pytten med senapsgrädden och äggula.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kyckling- och potatisgryta

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kycklingben med mangoglaze

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Marinerad och ugnsbakad kycklingfilé med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Lotta Lundgren - Chilikyckling med bakad sötpotatis

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Kalkon med rostad sötpotatis och bönsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(15)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g potatis
  • 500 g palsternacka
  • 3 gula lökar
  • olja eller smör, till stekning
  • 500 g kycklingfilé
  • 200 g champinjoner
  • salt och svartpeppar
  • 4 äggulor, till servering
  • Senapsgrädde
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk senapspulver
  • 2 msk grovkornig dijonsenap
  • salt

Pytt i panna med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.22 (9 betyg)

En ljus och lätt kycklingpytt med smörstekt svamp och härlig smak från lyxig senapsgrädde.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och tärna potatis, palsternacka och lök. Stek var för sig på medelvärme till fin färg och att de är genomstekta. Salta.
  2. Skär kyckling och svamp i lika stora bitar och stek även dem var för sig. Salta och peppra. Lägg upp i en ugnsform och håll varmt under tiden i ugnen på 60°.
  3. Vispa upp grädden med senapspulvret och smaka av med senap och salt. Servera pytten med senapsgrädden och äggula.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kyckling- och potatisgryta

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Kycklingben med mangoglaze

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kycklingspett med hummus

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Marinerad och ugnsbakad kycklingfilé med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Lotta Lundgren - Chilikyckling med bakad sötpotatis

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Kalkon med rostad sötpotatis och bönsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(15)