För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Primörsallad

Betyg (1-5):
2.62 (29 betyg)

Maximera sommarsmakerna och laga gott grönt av nyskördade grönsaker.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g sparris
  • 300 g skalade morötter
  • 800 g skalad potatis i klyftor
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk flingsalt
  • 0.5 krm nymald svartpeppar (efter smak)
  • 70 g vattenkrasse eller annan ört

Gör så här

  1. Skala nedre delen av sparrisen, dela den och eventuellt morötterna beroende på storlek. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull med salt och koka potatisen 10 minuter. Tillsätt sparris och morötter i kokvattnet och koka ytterligare 3-5 minuter.
  2. Slå av i ett durkslag och lägg upp i en stor skål. Ringla över olivolja, salta, peppra och blanda i färska örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Potatis- och bönsallad

(3)

Korv med hembakade korvbröd

(3)

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

(20)

Laxpaj med potatis

(14)

Potatispizza

(7)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 250 g sparris
  • 300 g skalade morötter
  • 800 g skalad potatis i klyftor
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk flingsalt
  • 0.5 krm nymald svartpeppar (efter smak)
  • 70 g vattenkrasse eller annan ört

Primörsallad

Betyg (1-5):
2.62 (29 betyg)

Maximera sommarsmakerna och laga gott grönt av nyskördade grönsaker.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala nedre delen av sparrisen, dela den och eventuellt morötterna beroende på storlek. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull med salt och koka potatisen 10 minuter. Tillsätt sparris och morötter i kokvattnet och koka ytterligare 3-5 minuter.
  2. Slå av i ett durkslag och lägg upp i en stor skål. Ringla över olivolja, salta, peppra och blanda i färska örter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Potatis- och bönsallad

(3)

Korv med hembakade korvbröd

(3)

Quinoa med rostad sötpotatis och chipotledressing

(20)

Laxpaj med potatis

(14)

Potatispizza

(7)