Potatissallad med jalapeñodressing
  • Tid 35 min

Potatissallad med jalapeñodressing

2.8 (5 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

  • Tillagningstid 35 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.

  2. 2

    Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.

  3. 3

    Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.

  4. 4

    Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.

  5. 5

    Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • britta

    God! Spännande smaker!