Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(4)

Rotfruktsgratäng med sötpotatis

(34)

Taramosalata med potatis

(0)

Gaffelmosad potatis med räkor och sandefjordssås

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Rostad potatissallad med bacon och kapris

(5)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(35)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(4)

Rotfruktsgratäng med sötpotatis

(34)

Taramosalata med potatis

(0)

Gaffelmosad potatis med räkor och sandefjordssås

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Rostad potatissallad med bacon och kapris

(5)

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

(35)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies