För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
3 (7 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Rostbiff med currypotatissallad

(11)

Färskpotatissallad med brynt smör

(21)

Rotfruktsgratäng med sötpotatis

(35)

Kycklingspett med hummus

(10)

Taramosalata med potatis

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Gaffelmosad potatis med räkor och sandefjordssås

(17)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(13)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
3 (7 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Rostbiff med currypotatissallad

(11)

Färskpotatissallad med brynt smör

(21)

Rotfruktsgratäng med sötpotatis

(35)

Kycklingspett med hummus

(10)

Taramosalata med potatis

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Gaffelmosad potatis med räkor och sandefjordssås

(17)

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(13)