Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Spara recept

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fisk- och räkspett med sötpotatis

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sötpotatispizza med sriracha och koriander

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Morots- och sötpotatislåda med frasigt pankotäcke

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Smörgås med taramosalata (kaviarröra)

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetsinkokt lax med skarpsås

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fläskfilé med potatissallad

Betyg
Betyg
(11)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Spara recept

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fisk- och räkspett med sötpotatis

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sötpotatispizza med sriracha och koriander

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Ribs med bbq-glaze och sötpotatisstavar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Morots- och sötpotatislåda med frasigt pankotäcke

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Smörgås med taramosalata (kaviarröra)

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rödbetsinkokt lax med skarpsås

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fläskfilé med potatissallad

Betyg
Betyg
(11)