Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (7 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Taramosalata med potatis

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Rotfruktstortilla

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Rotfruktsgratäng med sötpotatis

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe ansad sparris
  • 2 avokador
  • 1 knippe rädisa
  • 1 kruka gräslök
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl finhackade inlagda jalapeños

Potatissallad med jalapeñodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (7 betyg)

Den heta chilin mildras av den härligt krämiga dressingen och färskpotatisen.

Tillagningstid: 35 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten och låt sedan svalna.
  2. Koka upp vatten i en traktör- eller stekpanna och lägg ner sparrisen. Låt koka 2–3 min. Skölj av med iskallt vatten.
  3. Skär sparris och avokado i bitar och rädisor i skivor. Hacka gräslöken.
  4. Blanda gräddfil och jalapeños till en sås.
  5. Blanda potatisen med såsen och vänd varsamt runt hälften av grönsakerna och toppa med resten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



britta

2014-06-19

God! Spännande smaker!

Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Taramosalata med potatis

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Rotfruktstortilla

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Rotfruktsgratäng med sötpotatis

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)