För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Potatissallad med fetaost

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

Potatissallad med rostad färskpotatis, krispig grönkål, granatäpple och fetaost. Färgstark, matig och god att servera ljummen som tillbehör eller egen rätt.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 kg färskpotatis
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vit balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 100 g grönkålsblad
  • 1 granatäpple
  • 150 g fetaost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela potatisen på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 min. Strö över flingsalt.
  2. Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.

Tips

Köp de hela grönkålsbladen och skär bort stjälken på bladet.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Melonsallad med fetaost

(9)

Västerbottenkräm

(0)

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

(30)

Äppelcoca

(0)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

Melonsallad med halloumi

(17)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

(42)

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön

(5)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1.5 kg färskpotatis
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vit balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 100 g grönkålsblad
  • 1 granatäpple
  • 150 g fetaost

Potatissallad med fetaost

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

Potatissallad med rostad färskpotatis, krispig grönkål, granatäpple och fetaost. Färgstark, matig och god att servera ljummen som tillbehör eller egen rätt.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela potatisen på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 min. Strö över flingsalt.
  2. Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.

Tips

Köp de hela grönkålsbladen och skär bort stjälken på bladet.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Melonsallad med fetaost

(9)

Västerbottenkräm

(0)

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

(30)

Äppelcoca

(0)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

Melonsallad med halloumi

(17)

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

(42)

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön

(5)