
Potatissallad med fetaost
Betyg (1-5):
Potatissallad med rostad färskpotatis, krispig grönkål, granatäpple och fetaost. Färgstark, matig och god att servera ljummen som tillbehör eller egen rätt.
Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1.5 kg färskpotatis
- 0.5 dl olivolja
- 1 msk flingsalt
- 1 dl olivolja
- 0.5 dl vit balsamvinäger
- 1 msk flytande honung
- 100 g grönkålsblad
- 1 granatäpple
- 150 g fetaost
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Fördela potatisen på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 min. Strö över flingsalt.
- Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.
Tips

Köp de hela grönkålsbladen och skär bort stjälken på bladet.
Liknande recept
Potatissallad med fetaost
Betyg (1-5):
Potatissallad med rostad färskpotatis, krispig grönkål, granatäpple och fetaost. Färgstark, matig och god att servera ljummen som tillbehör eller egen rätt.
Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°. Fördela potatisen på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 min. Strö över flingsalt.
- Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.
Tips

Köp de hela grönkålsbladen och skär bort stjälken på bladet.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!