
Pösomelett med apelsin
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 ägg
- 4 msk mjölk
- 3 msk strösocker
- 1 ekologisk apelsin, finrivet skal
- 1.5 msk smör till stekpannan
- 1.5 msk florsocker
Gör så här
- Skilj på äggvitor och gulor. Vispa gulorna med mjölk, socker och apelsinskal. Vispa äggvitorna till hårt skum i en absolut ren skål och med en väldiskad visp. Vänd ner äggvitorna i den gula smeten.
- Smält matfett i en liten stekpanna och grädda omeletten under lock ca 8 minuter. Pudra över florsocker och servera genast.
Pösomelett med apelsin
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skilj på äggvitor och gulor. Vispa gulorna med mjölk, socker och apelsinskal. Vispa äggvitorna till hårt skum i en absolut ren skål och med en väldiskad visp. Vänd ner äggvitorna i den gula smeten.
- Smält matfett i en liten stekpanna och grädda omeletten under lock ca 8 minuter. Pudra över florsocker och servera genast.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!