Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g portabellosvampar
  • 100 g emmentalerost eller annan lagrad ost
  • Chilicréme:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 finhackad urkärnad chili
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 4 delade pitabröd
  • 2 skivade avokador
  • 1 skivad rödlök
  • 2 skivade tomater

Gör så här

  1. Ansa eventuellt svampen och ta bort foten. Salta, peppra och lägg på en skiva ost. Grilla tills osten börjat smälta, 5-10 minuter.
  2. Blanda ingredienserna till chilicrèmen.
  3. Fördela avokado, svamp, lökringar, tomater och chilicrème på bröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g portabellosvampar
  • 100 g emmentalerost eller annan lagrad ost
  • Chilicréme:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 finhackad urkärnad chili
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 4 delade pitabröd
  • 2 skivade avokador
  • 1 skivad rödlök
  • 2 skivade tomater

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(13)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa eventuellt svampen och ta bort foten. Salta, peppra och lägg på en skiva ost. Grilla tills osten börjat smälta, 5-10 minuter.
  2. Blanda ingredienserna till chilicrèmen.
  3. Fördela avokado, svamp, lökringar, tomater och chilicrème på bröden.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!