Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème
  • Tid 20 min

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

3.58 (12 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 4 stora portabellosvampar (ca 400 g)
  • 100 g emmentalerost eller annan lagrad ost
Chilicréme:
  • 2 dl crème fraiche
  • 0.5 finhackad urkärnad chili
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 delade pitabröd
  • 2 skivade avokador
  • 1 skivad rödlök
  • 2 skivade tomater
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Ansa eventuellt svampen och ta bort foten. Salta, peppra och lägg på en skiva ost. Grilla tills osten börjat smälta, 5-10 minuter.

  2. 2

    Blanda ingredienserna till chilicrèmen.

  3. 3

    Fördela avokado, svamp, lökringar, tomater och chilicrème på bröden.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar