Pizza med pesto och mozzarella

Pizza med pesto och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Hemgjord pesto – finns inget godare! Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pizzadeg, gärna surdeg
  • Pesto
  • 40 g pinjenötter, torrostade
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 4 msk olivolja
  • 1 dl finriven parmesanost
  • Topping
  • 4 tomater, gärna i olika färger
  • 0.33 dl pinjenötter, torrostade
  • basilikablad
  • 125 g mozzarella, i bitar
  • flingsalt och svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa pinjenötter, basilika, vitlök ocholja till en slät kräm. Vänd ner parmesanenoch smaka av med salt och peppar.
  2. Kavla/dra ut pizzadegen och lägg denpå en plåt med bakplåtspapper. Bredpeston på pizzan. Toppa med tomatskivoroch mozzarella. Grädda mitt i ugnen 15 min.
  3. Toppa med pinjenötter och basilikablad.Salta och peppra.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2018-07-04

Hej Malin! Mozzarellan hade tyvärr fallit bort, men nu ser du den i listan. Lycka till i köket!

Malin

2018-07-01

Ser inte mozzarellan bland ingredienserna!

Liknande recept

Spara recept

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Broccolisallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(106)
Spara recept

Sallad med halloumi och pinjenötter

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegopizza på kikärtsbotten

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Matvetesallad marockostyle

Betyg
Betyg
(44)
Pizza med pesto och mozzarella
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g pizzadeg, gärna surdeg
  • Pesto
  • 40 g pinjenötter, torrostade
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta, skivad
  • 4 msk olivolja
  • 1 dl finriven parmesanost
  • Topping
  • 4 tomater, gärna i olika färger
  • 0.33 dl pinjenötter, torrostade
  • basilikablad
  • 125 g mozzarella, i bitar
  • flingsalt och svartpeppar

Pizza med pesto och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Hemgjord pesto – finns inget godare! Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa pinjenötter, basilika, vitlök ocholja till en slät kräm. Vänd ner parmesanenoch smaka av med salt och peppar.
  2. Kavla/dra ut pizzadegen och lägg denpå en plåt med bakplåtspapper. Bredpeston på pizzan. Toppa med tomatskivoroch mozzarella. Grädda mitt i ugnen 15 min.
  3. Toppa med pinjenötter och basilikablad.Salta och peppra.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2018-07-04

Hej Malin! Mozzarellan hade tyvärr fallit bort, men nu ser du den i listan. Lycka till i köket!

Malin

2018-07-01

Ser inte mozzarellan bland ingredienserna!

Liknande recept

Spara recept

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Broccolisallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(106)
Spara recept

Sallad med halloumi och pinjenötter

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegopizza på kikärtsbotten

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Matvetesallad marockostyle

Betyg
Betyg
(44)