Pistageglass
  • Tid 10 min + minst 1 timme i frysen

Pistageglass

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 10 min + minst 1 timme i frysen
  • Ingredienser 5

Ingredienser

6 portioner
  • 1 st ägg
  • 1 dl strösocker
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1 dl standardmjölk
  • 1 dl pistagenötter, finmixade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ägg med elvisp och tillsätt socker lite i taget under vispning. Rör i grädde, mjölk och nötter.

  2. 2

    Ställ in i kylen eller frysen tills smeten är ordentligt kall.

  3. 3

    Följ instruktionerna till din glassmaskin. När glassen har samma konsistens som mjukglass häller du den i en plastbunke med lock och ställer in i frysen, minst 1 timme.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar