Piroger med pesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.2 (5 betyg)

Piroger som du gör hur smidigt som helst med färdig pizzadeg och vips har du till en picknick eller lunch.

Tillagningstid: 15 min + 20 min i ugn
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 dl pesto
  • 2 dl riven ost
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord och skär i sex bitar. Smula på fetaosten i mitten av bitarna och toppa med klickar av pesto. Strö över riven ost och toppa med tomat.
  2. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla med lättvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min. Serveras varma eller rumstempererade.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Enkel linssoppa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Rödspätta med kokosmjölk och ingefära

Betyg
Betyg
(31)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 dl pesto
  • 2 dl riven ost
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 ägg

Piroger med pesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.2 (5 betyg)

Piroger som du gör hur smidigt som helst med färdig pizzadeg och vips har du till en picknick eller lunch.

Tillagningstid: 15 min + 20 min i ugn
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord och skär i sex bitar. Smula på fetaosten i mitten av bitarna och toppa med klickar av pesto. Strö över riven ost och toppa med tomat.
  2. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla med lättvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min. Serveras varma eller rumstempererade.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Enkel linssoppa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Rödspätta med kokosmjölk och ingefära

Betyg
Betyg
(31)