För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Piroger med pesto

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Piroger som du gör hur smidigt som helst med färdig pizzadeg och vips har du till en picknick eller lunch.

Tillagningstid: 15 min + 20 min i ugn
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 dl pesto
  • 2 dl riven ost
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord och skär i sex bitar. Smula på fetaosten i mitten av bitarna och toppa med klickar av pesto. Strö över riven ost och toppa med tomat.
  2. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla med lättvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min. Serveras varma eller rumstempererade.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(182)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Caesarsallad med kyckling

(32)

Kryddig yoghurtsoppa

(0)

Pastasallad med varmrökt lax

(18)

Kalkon med sötpotatis

(7)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Kycklingcurrysoppa med äpple

(56)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g pizzadeg
  • 150 g fetaost
  • 1 dl pesto
  • 2 dl riven ost
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 ägg

Piroger med pesto

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Piroger som du gör hur smidigt som helst med färdig pizzadeg och vips har du till en picknick eller lunch.

Tillagningstid: 15 min + 20 min i ugn
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på mjölat bakbord och skär i sex bitar. Smula på fetaosten i mitten av bitarna och toppa med klickar av pesto. Strö över riven ost och toppa med tomat.
  2. Nyp ihop degen runt kanterna så den veckar sig och pensla med lättvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 15–20 min. Serveras varma eller rumstempererade.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(182)

Krämig potatissallad med stekt lax

(10)

Caesarsallad med kyckling

(32)

Kryddig yoghurtsoppa

(0)

Pastasallad med varmrökt lax

(18)

Kalkon med sötpotatis

(7)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Kycklingcurrysoppa med äpple

(56)