För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Piadina med parma och mozzarella

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Perfekt sommarlunch med grillade eller stekta piadinabröd som är fyllda med tomatkräm, mozzarella och parmaskinka.

Tillagningstid: 20 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 piadinabröd (italienskt bröd)
  • 1 dl soltorkad tomat-crème
  • olivolja, att steka i
  • 250 g mozzarella
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 100 g parmaskinka
  • 0.5 kruka basilika
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Bred ut tomatkrämen på bröden och lägg bröden i en stekpanna med några droppar olivolja och stek på låg- till medelvärme.
  2. Lägg mozzarella, bruten i små bitar, tomat, parmaskinka och basilikablad på ena halvan av brödet. Dra ev ett varv med pepparkvarnen. Vik över andra delen av brödet när det fått fin färg och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dagobertare extra allt

(5)

Croque monsieur

(19)

Galette med ost, skinka och svartpeppar

(7)

Pizza med prosciutto och potatis

(16)

Pizza med biff och rucola

(33)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Vesuvio-pizza

(9)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 piadinabröd (italienskt bröd)
  • 1 dl soltorkad tomat-crème
  • olivolja, att steka i
  • 250 g mozzarella
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 100 g parmaskinka
  • 0.5 kruka basilika
  • svartpeppar

Piadina med parma och mozzarella

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Perfekt sommarlunch med grillade eller stekta piadinabröd som är fyllda med tomatkräm, mozzarella och parmaskinka.

Tillagningstid: 20 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred ut tomatkrämen på bröden och lägg bröden i en stekpanna med några droppar olivolja och stek på låg- till medelvärme.
  2. Lägg mozzarella, bruten i små bitar, tomat, parmaskinka och basilikablad på ena halvan av brödet. Dra ev ett varv med pepparkvarnen. Vik över andra delen av brödet när det fått fin färg och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Dagobertare extra allt

(5)

Croque monsieur

(19)

Galette med ost, skinka och svartpeppar

(7)

Pizza med prosciutto och potatis

(16)

Pizza med biff och rucola

(33)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

Vesuvio-pizza

(9)