Peruansk dipp - Papa a la huancaína

Betyg (1-5):
3.33 (9 betyg)

Tjock och smakrik krämdipp, god att doppa brödet i eller som kall sås till kött eller fisk.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 8 spröda smörgåskex
  • 4 dl mjölk
  • 300 g fetaost
  • 0.5 urkärnad, hackad mild chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk gurkmeja
  • Till servering:
  • brödskivor
  • svarta oliver
  • 4 ägg, hårdkokta, skivade
  • 4 potatisar, kokta, skivade

Gör så här

  1. Kör kexen till smulor i matberedare monterad med kniv. Häll över mjölken och låt stå och svälla cirka 5 minuter. Tillsätt osten, spansk peppar, vitlöken och gurkmejan. Kör till en slät kräm.

Servering

Servera med bröd, svarta oliver, ägg och potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Björn

2012-01-04

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

Liknande recept

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Löjromschips - Coop

(4)

Quinoa tabbouleh med ärtpuckar - Coop

(1)

Grillad coleslaw - Coop

(7)

Tzatziki - Coop

(5)

Härlig färskoströra av yoghurt - Coop

(0)

Smördegspaj med karamelliserad lök - Coop

(22)

Bakad potatis med tofuskagenröra - Coop

(3)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 8 spröda smörgåskex
  • 4 dl mjölk
  • 300 g fetaost
  • 0.5 urkärnad, hackad mild chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk gurkmeja
  • Till servering:
  • brödskivor
  • svarta oliver
  • 4 ägg, hårdkokta, skivade
  • 4 potatisar, kokta, skivade

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

Betyg (1-5):
3.33 (9 betyg)

Tjock och smakrik krämdipp, god att doppa brödet i eller som kall sås till kött eller fisk.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Kör kexen till smulor i matberedare monterad med kniv. Häll över mjölken och låt stå och svälla cirka 5 minuter. Tillsätt osten, spansk peppar, vitlöken och gurkmejan. Kör till en slät kräm.

Servering

Servera med bröd, svarta oliver, ägg och potatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Björn

2012-01-04

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

Liknande recept

Klassisk laxburgare - Coop

(2)

Löjromschips - Coop

(4)

Quinoa tabbouleh med ärtpuckar - Coop

(1)

Grillad coleslaw - Coop

(7)

Tzatziki - Coop

(5)

Härlig färskoströra av yoghurt - Coop

(0)

Smördegspaj med karamelliserad lök - Coop

(22)

Bakad potatis med tofuskagenröra - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies