Pepprig mozzarella med aubergine och tomat
  • Tid 15 min

Pepprig mozzarella med aubergine och tomat

3.74 (19 betyg)

Mozzarellan får en härlig smak när den kryddas med grönpeppar och rosépeppar.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

4 portioner
  • 1 msk rosépeppar
  • 0.5 msk grönpeppar
  • 0.5 msk svartpeppar
  • 0.5 msk flingsalt
  • 250 g mozzarella
  • 1 skivad aubergine
  • 500 körsbärstomat
  • salt
  • peppar
  • 1 dl basilikablad
  • olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mortla pepparsorterna och flingsalt. Rulla mozzarellan i blandningen. Grilla aubergineskivor och tomater hastigt. Salta och peppra.

  2. 2

    Skär mozzarellan i skivor. Varva aubergine, tomater, ostskivor och basilika på ett stort fat. Ringla över olja.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Carina

    Snabblagat och härligt god variant på tomat och mozzarellasallad!