Pastasallad med köttbullar

Betyg (1-5):
3 (7 betyg)

En perfekt sommarsallad med god dressing med smak av honung och fransk senap.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 400 g pastaskruvar
  • 1 tsk olivolja
  • 2 majskolvar
  • 400 g färdiga köttbullar eller falafelbollar
  • 125 g cocktailtomater
  • 150 g sockerärtor
  • Vinägrett:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 tsk chiliflakes

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
  2. Skala och olja in majskolvarna. Hetta upp en stekpanna och stek gyllene, 4–5 min. Skär varje kolv i 6 bitar.

Vinägrett

  1. Blanda alla ingredienserna till vinägretten och häll upp i en flaska/burk.
  2. Lägg pasta, majs, köttbullar, tomater och sockerärtor i en skål och vänd runt.
  3. Servera med dressingen eller kanske ketchup till barnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varma havskräftor med sezuanpepparsmör och wok

(5)

Laxfilé med romsås

(7)

Klassiska falafel

(58)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(2)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(0)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Kycklinggryta med ris

(70)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g pastaskruvar
  • 1 tsk olivolja
  • 2 majskolvar
  • 400 g färdiga köttbullar eller falafelbollar
  • 125 g cocktailtomater
  • 150 g sockerärtor
  • Vinägrett:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 tsk chiliflakes

Pastasallad med köttbullar

Betyg (1-5):
3 (7 betyg)

En perfekt sommarsallad med god dressing med smak av honung och fransk senap.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Skölj av i kallt vatten.
  2. Skala och olja in majskolvarna. Hetta upp en stekpanna och stek gyllene, 4–5 min. Skär varje kolv i 6 bitar.

Vinägrett

  1. Blanda alla ingredienserna till vinägretten och häll upp i en flaska/burk.
  2. Lägg pasta, majs, köttbullar, tomater och sockerärtor i en skål och vänd runt.
  3. Servera med dressingen eller kanske ketchup till barnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varma havskräftor med sezuanpepparsmör och wok

(5)

Laxfilé med romsås

(7)

Klassiska falafel

(58)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(2)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(0)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Kycklinggryta med ris

(70)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies