Pastasallad med fylld pasta och basilika

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

En extra matig pastasallad till din buffé görs på fylld färsk pasta, t ex tortellini. Spola pastan kall och blanda med stekt pancetta, mozzarella och oliver.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 förpackningar fylld färsk pasta (à 250 g)
  • 200 g pancetta, strimlad
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 2 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka basilika

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och spola av i kallt vatten.
  2. Stek pancettan till fin färg i torr panna. Bryt mozzarellan i bitar.
  3. Vänd runt pastan med pancetta, mozzarella, oliver, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastasalladen med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Baconpizza med fetaost och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Julpizza

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Prosciuttolindade kräftstjärtar och halloumispett

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

Betyg
Betyg
(18)
Pastasallad med fylld pasta och basilika
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 förpackningar fylld färsk pasta (à 250 g)
  • 200 g pancetta, strimlad
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 2 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 kruka basilika

Pastasallad med fylld pasta och basilika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

En extra matig pastasallad till din buffé görs på fylld färsk pasta, t ex tortellini. Spola pastan kall och blanda med stekt pancetta, mozzarella och oliver.

Tillagningstid: 20 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och spola av i kallt vatten.
  2. Stek pancettan till fin färg i torr panna. Bryt mozzarellan i bitar.
  3. Vänd runt pastan med pancetta, mozzarella, oliver, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastasalladen med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Baconpizza med fetaost och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Julpizza

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Prosciuttolindade kräftstjärtar och halloumispett

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pizza med bresaola och kronärtskocka

Betyg
Betyg
(18)