Julpizza

Julpizza

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Julpizza med julskinka, stilton och söta fikon. Ett perfekt sätt att ta vara på julbordets rester. Recept av Ernst Billgren

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzakit (deg + tomatsås)
  • 100 g stiltonost
  • 200 g skivad julskinka
  • 2 klyftade färska fikon
  • olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Dela pizzadegen i 4 bitar och kavla ut bitarna något tunnare.
  3. Täck bottnarna med tomatsås och smula över osten. Lägg julskinksskivor och fikon ovanpå. Ringla över lite olja och dra ett par varv med pepparkvarnen.
  4. Grädda pizzorna i mitten av ugnen,ca 15 min. (Servera med grönkålssallad.)

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julpizza
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 pizzakit (deg + tomatsås)
  • 100 g stiltonost
  • 200 g skivad julskinka
  • 2 klyftade färska fikon
  • olivolja
  • svartpeppar

Julpizza

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Julpizza med julskinka, stilton och söta fikon. Ett perfekt sätt att ta vara på julbordets rester. Recept av Ernst Billgren

Tillagningstid: 25 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Dela pizzadegen i 4 bitar och kavla ut bitarna något tunnare.
  3. Täck bottnarna med tomatsås och smula över osten. Lägg julskinksskivor och fikon ovanpå. Ringla över lite olja och dra ett par varv med pepparkvarnen.
  4. Grädda pizzorna i mitten av ugnen,ca 15 min. (Servera med grönkålssallad.)

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!