Pastagratäng med bacon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (15 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 140 g Änglamark bacon
  • 1 liter Änglamark kokt pasta, t ex fusiilli (ca 250 g okokt)
  • 50 g Änglamark babyspenat
  • 125 g Änglamark körsbärstomat, delade
  • 6 Änglamark ägg
  • 3 dl Änglamark mjölk
  • 1 dl Änglamark grädde
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 dl Änglamark lagrad ost, riven
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Strimla och stek bacon till fin färg i en torr, het stekpanna. Lägg pasta, bacon, spenat och tomater i en ugnsform. Vispa lätt upp ägg med mjölk, grädde, salt och peppar. Häll smeten i formen och strö över ost. Grädda mitt i ugnen på 200° ca 25 min.

Tips

Perfekt att laga på pasta som blivit över.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Oraklet

2017-08-09

Inget speciellt med denna.

Liknande recept

Spara recept

Okonomiyaki med chilidipp

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Skånsk äggakaka med äpple

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Omelett med skinka och broccoli

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Spenatsallad med prosciutto

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lövbiff med ägg och pepparrot

Betyg
Betyg
(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 140 g Änglamark bacon
  • 1 liter Änglamark kokt pasta, t ex fusiilli (ca 250 g okokt)
  • 50 g Änglamark babyspenat
  • 125 g Änglamark körsbärstomat, delade
  • 6 Änglamark ägg
  • 3 dl Änglamark mjölk
  • 1 dl Änglamark grädde
  • 0.5 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 dl Änglamark lagrad ost, riven
  • 0.5 tsk salt

Pastagratäng med bacon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.27 (15 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla och stek bacon till fin färg i en torr, het stekpanna. Lägg pasta, bacon, spenat och tomater i en ugnsform. Vispa lätt upp ägg med mjölk, grädde, salt och peppar. Häll smeten i formen och strö över ost. Grädda mitt i ugnen på 200° ca 25 min.

Tips

Perfekt att laga på pasta som blivit över.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Oraklet

2017-08-09

Inget speciellt med denna.

Liknande recept

Spara recept

Okonomiyaki med chilidipp

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Skånsk äggakaka med äpple

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Omelett med skinka och broccoli

Betyg
Betyg
(75)
Spara recept

Spenatsallad med prosciutto

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Lövbiff med ägg och pepparrot

Betyg
Betyg
(9)