Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg

Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Den mjuka goda pumpan är helt ljuvlig tillsammans med knaprigt rökt sidfläsk. Recept av Eleonora von Essen

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl risoni
  • 400 g butternutpumpa
  • 200 g rökt sidfläsk
  • 1 msk olivolja
  • 4 ägg
  • 1 dl färsk salvia

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Skär pumpan i tärningar och sidfläsket i ca ½ cm stora bitar.
  2. Fräs fläsket i olja och tillsätt pumpan när fläsket fått lite färg. Fortsätt stek tills pumpan mjuknat.
  3. Stek äggen i olja tills vitan är fast och gulan rinnig. Salta och peppra. Vänd runt risonin med pumpa, fläsk och salvia. Servera med äggen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Krämig spenatsoppa

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Ostpaj med spenat

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Omelett med skinka och broccoli

Betyg
Betyg
(79)
Spara recept

Frittata med majs och fetaost

Betyg
Betyg
(32)
Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 3 dl risoni
  • 400 g butternutpumpa
  • 200 g rökt sidfläsk
  • 1 msk olivolja
  • 4 ägg
  • 1 dl färsk salvia

Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Den mjuka goda pumpan är helt ljuvlig tillsammans med knaprigt rökt sidfläsk. Recept av Eleonora von Essen

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen. Skär pumpan i tärningar och sidfläsket i ca ½ cm stora bitar.
  2. Fräs fläsket i olja och tillsätt pumpan när fläsket fått lite färg. Fortsätt stek tills pumpan mjuknat.
  3. Stek äggen i olja tills vitan är fast och gulan rinnig. Salta och peppra. Vänd runt risonin med pumpa, fläsk och salvia. Servera med äggen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Krämig spenatsoppa

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Caesarsallad med räkor

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Mexikansk vegopaj

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Ostpaj med spenat

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Omelett med skinka och broccoli

Betyg
Betyg
(79)
Spara recept

Frittata med majs och fetaost

Betyg
Betyg
(32)