Pasta med spenat och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(48)

En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenny

2014-06-22

Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

Gunilla Svensson

2012-01-23

Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

Lennart Karlsson

2012-01-10

Det skall vi prova!

Liknande recept

Spara recept

Spagetti med köttfärssås gjord på korv

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Pasta alla norma (pasta med aubergine, tomat, ricotta och basilika)

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Pastasallad till grillat

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Barnens läskiga fyllda paprikor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pasta med färskost

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pasta med musslor och tomat

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pasta med aubergine och paprika

Betyg
Betyg
(12)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0.5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Pasta med spenat och valnötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(48)

En lättlagad vegetarisk rätt med hetta från chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jenny

2014-06-22

Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

Gunilla Svensson

2012-01-23

Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

Lennart Karlsson

2012-01-10

Det skall vi prova!

Liknande recept

Spara recept

Spagetti med köttfärssås gjord på korv

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Spaghetti med tomat och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Pasta alla norma (pasta med aubergine, tomat, ricotta och basilika)

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Pastasallad till grillat

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Barnens läskiga fyllda paprikor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pasta med färskost

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pasta med musslor och tomat

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pasta med aubergine och paprika

Betyg
Betyg
(12)