Pasta med persilja och grönkål

Pasta med persilja och grönkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Enkel och supergod pastarätt med vitlök, grönkål och massor med persilja. Toppas självklart med riven parmesanost.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 500 g spagetti
  • salt
  • 3 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 100 g persilja, strimlad
  • 100 g grönkål, strimlad
  • Till servering
  • grovmalen svartpeppar
  • olivolja
  • 100 g finriven parmesan

Gör så här

  1. Koka upp 4 liter vatten med 1 msk salt. Lägg i spaghettin och koka al dente. (Spara 2–3 dl av vattnet.)
  2. Hetta upp olja och stek vitlöken någon minut utan att den tar färg. Häll på ca 1 dl av kokvattnet. Tillsätt avrunnen spaghetti, persilja och grönkål och ev mer vatten.
  3. Servera spaghettin med grovmalen svartpeppar, olivolja och riven parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Pasta med persilja och grönkål
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g spagetti
  • salt
  • 3 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 100 g persilja, strimlad
  • 100 g grönkål, strimlad
  • Till servering
  • grovmalen svartpeppar
  • olivolja
  • 100 g finriven parmesan

Pasta med persilja och grönkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Enkel och supergod pastarätt med vitlök, grönkål och massor med persilja. Toppas självklart med riven parmesanost.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Koka upp 4 liter vatten med 1 msk salt. Lägg i spaghettin och koka al dente. (Spara 2–3 dl av vattnet.)
  2. Hetta upp olja och stek vitlöken någon minut utan att den tar färg. Häll på ca 1 dl av kokvattnet. Tillsätt avrunnen spaghetti, persilja och grönkål och ev mer vatten.
  3. Servera spaghettin med grovmalen svartpeppar, olivolja och riven parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!