För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med kantareller, konjak och västerbottensost

Betyg (1-5):
3.09 (125 betyg)

En lyxig pastarätt med kryddig smak från skogens guld.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g tagliatelle
  • 300 g kantareller
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk konjak
  • 1 morot
  • 75 g riven västerbottensost
  • 1 msk färsk färsk rosmarin

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rensa och stek svamp och lök i smör, salta och peppra. .
  2. Häll i grädde, vatten och konjak. Låt koka 5 minuter. Skala moroten och hyvla den i långa remsor med potatisskalare.
  3. Vänd ihop svampsås, pasta, morot, ost och rosmarin

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

(5)

Pasta med svampsås

(15)

Zucchini- och svamppasta

(8)

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

(27)

Svamplasagne

(45)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(34)

Vegetarisk pastasås

(13)

Pasta bolognese med mifú

(2)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 300 g tagliatelle
  • 300 g kantareller
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk konjak
  • 1 morot
  • 75 g riven västerbottensost
  • 1 msk färsk färsk rosmarin

Pasta med kantareller, konjak och västerbottensost

Betyg (1-5):
3.09 (125 betyg)

En lyxig pastarätt med kryddig smak från skogens guld.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rensa och stek svamp och lök i smör, salta och peppra. .
  2. Häll i grädde, vatten och konjak. Låt koka 5 minuter. Skala moroten och hyvla den i långa remsor med potatisskalare.
  3. Vänd ihop svampsås, pasta, morot, ost och rosmarin

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

(5)

Pasta med svampsås

(15)

Zucchini- och svamppasta

(8)

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

(27)

Svamplasagne

(45)

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

(34)

Vegetarisk pastasås

(13)

Pasta bolognese med mifú

(2)