Pasta med kantareller, konjak och Västerbottensost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.13 (128 betyg)

En lyxig pastarätt med kryddig smak från skogens guld, konjak och Västerbottensost.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g tagliatelle
  • 300 g kantareller
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk konjak
  • 1 morot
  • 75 g riven Västerbottensost
  • 1 msk färsk färsk rosmarin

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rensa och stek svamp och lök i smör, salta och peppra.
  2. Häll i grädde, vatten och konjak. Låt koka 5 minuter. Skala moroten och hyvla den i långa remsor med potatisskalare.
  3. Vänd ihop svampsås, pasta, morot, ost och rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vegetarisk pastasås

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Svamppasta

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Pasta bolognese med mifú

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Pasta med svampsås

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Svamplasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(21)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 300 g tagliatelle
  • 300 g kantareller
  • 1 finhackad gul lök
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 msk konjak
  • 1 morot
  • 75 g riven Västerbottensost
  • 1 msk färsk färsk rosmarin

Pasta med kantareller, konjak och Västerbottensost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.13 (128 betyg)

En lyxig pastarätt med kryddig smak från skogens guld, konjak och Västerbottensost.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rensa och stek svamp och lök i smör, salta och peppra.
  2. Häll i grädde, vatten och konjak. Låt koka 5 minuter. Skala moroten och hyvla den i långa remsor med potatisskalare.
  3. Vänd ihop svampsås, pasta, morot, ost och rosmarin.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vegetarisk pastasås

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Svamppasta

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Pasta bolognese med mifú

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Pasta med svampsås

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Svamplasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(21)