Pasta med bacon, ärtor, parmesan och brödsmulor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Det enklaste kan ibland vara det godaste! Pasta, bacon, grädde och ärtor blir tillsammans en snabb middag som alla kring bordet kommer gilla. Toppa med parmesan och vitlöksstekta brödsmulor.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 320 g pasta, t ex tagliatelle
  • 2 skivor gårdagens bröd
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • olivolja, till stekning
  • 2 förpackningar tärnat bacon (à 140 g)
  • 3 dl frysta ärter, tinade
  • 3 dl grädde
  • salt och svartpeppar
  • 60 g parmesan, grovriven

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Smula brödet och stek med vitlöken i olja tills brödet fått fin färg.
  2. Stek baconet knaprigt i het panna. Sila ev bort fettet ur pannan. Tillsätt ärtorna och häll i grädden. Låt puttra ihop ett par minuter och vänd ner pastan. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastan med riven parmesan och brödsmulorna.

Servering

Garnera gärna med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Ugnspannkaka med grönkål och ost - Coop

(8)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Klassisk lasagne - Coop

(63)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 320 g pasta, t ex tagliatelle
  • 2 skivor gårdagens bröd
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • olivolja, till stekning
  • 2 förpackningar tärnat bacon (à 140 g)
  • 3 dl frysta ärter, tinade
  • 3 dl grädde
  • salt och svartpeppar
  • 60 g parmesan, grovriven

Pasta med bacon, ärtor, parmesan och brödsmulor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Det enklaste kan ibland vara det godaste! Pasta, bacon, grädde och ärtor blir tillsammans en snabb middag som alla kring bordet kommer gilla. Toppa med parmesan och vitlöksstekta brödsmulor.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Smula brödet och stek med vitlöken i olja tills brödet fått fin färg.
  2. Stek baconet knaprigt i het panna. Sila ev bort fettet ur pannan. Tillsätt ärtorna och häll i grädden. Låt puttra ihop ett par minuter och vänd ner pastan. Smaka av med salt och peppar. Toppa pastan med riven parmesan och brödsmulorna.

Servering

Garnera gärna med persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Ugnspannkaka med grönkål och ost - Coop

(8)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Klassisk lasagne - Coop

(63)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies