Parmaskinkschips med skagenröra
  • Tid 30 min
  • Ugn 200º

Parmaskinkschips med skagenröra

2.67 (48 betyg)

Parma och räkor i ljuv förening

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 7
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

8 portioner
  • 120 g parmaskinka
Skagenröra:
  • 200 g skalade räkor
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk hackad dill
  • cayennepeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen 8–10 min. Låt svalna på plåten tills de är torra och krispiga. Blanda alla ingredienserna till skagenröran och smaka av med cayennepeppar.

  2. 2

    Servera skagenröran till parmachipsen. Röran kan inte ligga på chipsen särskilt länge för då mjuknar de igen.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sara tipsar: Använder ni räkor i lag, tänk på att pressa ur lagen ordentligt!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar