Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

Betyg (1-5):
3.57 (7 betyg)

Underlätta grillningen och köp färdigkryddad kyckling, saftigt och gott.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 600 g Guldfågeln marinerad kycklinglårfilé med paraibakryddning
  • Färskpotatissallad:
  • 800 g färskpotatis
  • 150 g sockerärtor
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl Eriks chimichurri

Gör så här

  1. Grilla kycklingen ca 5 min per sida.
  2. Dela ev potatisen och koka den i saltat vatten tills den är mjuk, 15–20 min. Vänd ihop potatisen med sockerärter, spenat och chimichurri.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika, webbredaktionen

2014-06-05

Erik: Vi håller med dig om att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Sök på "Grillade spareribs med chimichurri" så ser du hur du gör chimichurri från grunden. Vi tar till oss din åsikt.

Erik

2014-05-30

Skärpning Coop! Jag undviker receptdatabader som använder halvfabrikat i sina recept. Börja inte ni också. Och svara på frågan. Vad består en sk paraiba-kryddning av? Och inkludera hur man gör egen chimichurri.

Britta/webbredaktionen

2014-05-26

@harriet sjösten Paraibakryddad kycklinglårfilé är en kryddad kyckling som Guldfågeln har.

harriet sjösten

2014-05-25

Vad är paraibakad

Liknande recept

Kyckling med ajvarvinägrett och bulgursallad

(78)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Ugnsrostad kyckling med bakad sötpotatis och slaw

(5)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Thaikyckling med linser och röd curry

(3)

Kyckling med salvia och citron på spett

(60)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 600 g Guldfågeln marinerad kycklinglårfilé med paraibakryddning
  • Färskpotatissallad:
  • 800 g färskpotatis
  • 150 g sockerärtor
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl Eriks chimichurri

Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

Betyg (1-5):
3.57 (7 betyg)

Underlätta grillningen och köp färdigkryddad kyckling, saftigt och gott.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grilla kycklingen ca 5 min per sida.
  2. Dela ev potatisen och koka den i saltat vatten tills den är mjuk, 15–20 min. Vänd ihop potatisen med sockerärter, spenat och chimichurri.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika, webbredaktionen

2014-06-05

Erik: Vi håller med dig om att använda så lite halvfabrikat som möjligt. Sök på "Grillade spareribs med chimichurri" så ser du hur du gör chimichurri från grunden. Vi tar till oss din åsikt.

Erik

2014-05-30

Skärpning Coop! Jag undviker receptdatabader som använder halvfabrikat i sina recept. Börja inte ni också. Och svara på frågan. Vad består en sk paraiba-kryddning av? Och inkludera hur man gör egen chimichurri.

Britta/webbredaktionen

2014-05-26

@harriet sjösten Paraibakryddad kycklinglårfilé är en kryddad kyckling som Guldfågeln har.

harriet sjösten

2014-05-25

Vad är paraibakad

Liknande recept

Kyckling med ajvarvinägrett och bulgursallad

(78)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Ugnsrostad kyckling med bakad sötpotatis och slaw

(5)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Thaikyckling med linser och röd curry

(3)

Kyckling med salvia och citron på spett

(60)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies