Pankopanerad fisk taco style
  • Tid 30 min

Pankopanerad fisk taco style

5 (1 betyg)

Krispig fisk med tortillabröd och grönsaker.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 14

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 1 ägg
  • 2 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja till stekning
Tillbehör
  • 150 g körsbärstomater
  • 0.5 gurka, i månar
  • 1 liten rödlök, skivad
  • 2 dl majs
  • 70 g babyspenat
  • 2 avokador
  • 2 dl crème fraiche
  • 200 g mini tortilla
  • 1 kruka färsk koriander
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg upp alla grönsaker på serveringsfat eller i skålar. Mosa avokadon och rör ut med crème fraichen. Smaka av med salt.

  2. 2

    Skär fisken i kuber och salta. Doppa i lättvispat ägg och sedan i pankoströbrödet blandat med flingsalt.

  3. 3

    Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek kuberna runt om till fin färg. Låt rinna av på hushållspapper.

  4. 4

    Stek bröden i torr panna till fin färg. Servera fisken i bröden med alla grönsaker.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar