Örtsallad med matvete och grillad paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En sallad rik på goda ingridienser så som chevré, oliver och citron.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 820 g matvete
  • 200 g strimlade grillade paprikor på burk
  • 1 hackad röd lök
  • 2 dl strimlad bladpersilja
  • 200 g chèvre i bitar
  • 1 dl kalamataoliver
  • 500 g isbergssallad i strimlor
  • 1 citron, pressad saft och rivet skal
  • 4 msk exotisk glaze
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Koka matvetet enligt anvisningen på förpackningen. Skölj vetet i vatten och låt det rinna av. Blanda det med innehållet i paprikaburken, lök, persilja, ost, oliver och sallad. Rör ihop resten av ingredienserna och blanda ner i salladen.

Tips

Välj gärna en fruktig glaze med smak av ananas, ingefära och vitlök.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Couscoussallad med halloumi

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grönkålspaj med fetaost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lasagne med kyckling

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 820 g matvete
  • 200 g strimlade grillade paprikor på burk
  • 1 hackad röd lök
  • 2 dl strimlad bladpersilja
  • 200 g chèvre i bitar
  • 1 dl kalamataoliver
  • 500 g isbergssallad i strimlor
  • 1 citron, pressad saft och rivet skal
  • 4 msk exotisk glaze
  • 0.5 krm svartpeppar

Örtsallad med matvete och grillad paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En sallad rik på goda ingridienser så som chevré, oliver och citron.

Tillagningstid: 15 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka matvetet enligt anvisningen på förpackningen. Skölj vetet i vatten och låt det rinna av. Blanda det med innehållet i paprikaburken, lök, persilja, ost, oliver och sallad. Rör ihop resten av ingredienserna och blanda ner i salladen.

Tips

Välj gärna en fruktig glaze med smak av ananas, ingefära och vitlök.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Couscoussallad med halloumi

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grönkålspaj med fetaost

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Filodegspaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lasagne med kyckling

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)