Oliv- och ostmuffins
  • Tid 25 min
  • Ugn 225º

Oliv- och ostmuffins

2.62 (8 betyg)

Matiga muffins med soltorkade oliver och soltorkade tomater.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 7
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

12 stycken
  • 4 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl yoghurt 10%
  • 1 dl hackade oliver och/eller soltorkade tomater
  • 1 dl riven ost
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 225°.

  2. 2

    Blanda ihop mjöl och bakpulver.

  3. 3

    Tillsätt resten av ingredienserna och rör om till en kladdig deg.

  4. 4

    Skeda ner smeten i en väl smord muffinsplåt eller i stadiga muffinsformar.

  5. 5

    Grädda mitt i ugnen 15–20 min.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar