Nom du du

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Fräsch och kryddig vietnamesisk sallad med jordnötter, räkor, koriander och mynta.

Tillagningstid: 20 minuter
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 16 st
  • 4 dl skalad och finstrimlad grön papaya
  • 2.5 dl finstrimlad morot
  • 3 urkärnade hackade chili
  • 1 dl grovhackad färsk koriander
  • 0.5 dl grovhackad färsk mynta
  • 1.5 dl grovhackade rostade jordnötter
  • 100 g grovhackade skalade räkor
  • Dressing:
  • 1 tsk fisksås
  • 2 tsk socker
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • Servering:
  • lime i klyftor
  • myntablad
  • rosésallad
  • fint strimlad rå rödbeta
  • fint strimlad rå morot

Gör så här

  1. Salta papayor och morötter och lägg åt sidan. Blanda sedan samtliga ingredienser till salladen.
  2. Blanda dressingen, häll över salladen och blanda ordentligt.

Servering

Servera gärna med limeklyftor och myntablad. Dekorera med rosésallad, fint strimlad rödbeta och morot.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hummer med hemlagad majonnäs

(15)

Räksallad med japansk dressing

(86)

Råraka med räkor

(5)

Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor

(5)

Skaldjurs- och mangococktail

(0)

Räkor med mango, chili och koriander

(55)

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(58)

Så här öppnar och äter du ostron

(48)
16 st
  • Ingredienser 16 st
  • 4 dl skalad och finstrimlad grön papaya
  • 2.5 dl finstrimlad morot
  • 3 urkärnade hackade chili
  • 1 dl grovhackad färsk koriander
  • 0.5 dl grovhackad färsk mynta
  • 1.5 dl grovhackade rostade jordnötter
  • 100 g grovhackade skalade räkor
  • Dressing:
  • 1 tsk fisksås
  • 2 tsk socker
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • Servering:
  • lime i klyftor
  • myntablad
  • rosésallad
  • fint strimlad rå rödbeta
  • fint strimlad rå morot

Nom du du

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Fräsch och kryddig vietnamesisk sallad med jordnötter, räkor, koriander och mynta.

Tillagningstid: 20 minuter
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta papayor och morötter och lägg åt sidan. Blanda sedan samtliga ingredienser till salladen.
  2. Blanda dressingen, häll över salladen och blanda ordentligt.

Servering

Servera gärna med limeklyftor och myntablad. Dekorera med rosésallad, fint strimlad rödbeta och morot.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hummer med hemlagad majonnäs

(15)

Räksallad med japansk dressing

(86)

Råraka med räkor

(5)

Lime- och chilimarinerade pilgrimsmusslor

(5)

Skaldjurs- och mangococktail

(0)

Räkor med mango, chili och koriander

(55)

Chilifrästa pilgrimsmusslor

(58)

Så här öppnar och äter du ostron

(48)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies