Nektarin- och rökt paprikayoghurt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (3 betyg)

Jättegod sås som funkar till det mesta på grillen.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 mogna nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 msk rökt paprikapulver
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 2 salladslökar, strimlade
  • salt

Gör så här

  1. Tärna nektarinerna. Hetta upp olja i en kastrull och fräs nektariner, vitlök, chili och paprikapulver mjukt, ca 5 min.
  2. Ta kastrullen från värmen.Tillsätt yoghurt. Mixa lite slarvigt till en sås och smaka av med salt. Gott om den är lite chunky.
  3. Smaka av med salt och toppa med salladslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 2 mogna nektariner
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 msk rökt paprikapulver
  • 1.5 dl yoghurt (10 %)
  • 2 salladslökar, strimlade
  • salt

Nektarin- och rökt paprikayoghurt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (3 betyg)

Jättegod sås som funkar till det mesta på grillen.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tärna nektarinerna. Hetta upp olja i en kastrull och fräs nektariner, vitlök, chili och paprikapulver mjukt, ca 5 min.
  2. Ta kastrullen från värmen.Tillsätt yoghurt. Mixa lite slarvigt till en sås och smaka av med salt. Gott om den är lite chunky.
  3. Smaka av med salt och toppa med salladslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Krämig rödkålsslaw med pepparrot och granatäpple

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grillad coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Asiatisk skaldjursröra på endivesallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kronärtskocksbottnar med grön Skagenröra

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)