Melonsallad med fetaost

Melonsallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Fräsch och god sallad med honungsmelon, fetaost, basilika och rosépeppar som passar bra till grillat. Den söta melonen tillsammans med sältan från fetaosten blir en fin smakkombination.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg honungsmelon
  • 225 g tärnad fetaost i marinad
  • 1 msk rosépeppar
  • 10 basilikablad

Gör så här

  1. Dela melonen och ta bort kärnorna. Skär bort skalet med en kniv och skär melonen i bitar. Blanda melon med fetaost och lite av oljan osten ligger i. Smula ner rosépeppar och strö över basilikablad.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-02-25

Jättegod !!!! Man kan liksom inte få nog…..

Liknande recept

Spara recept

Pumpakaka med glasyr

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Plockfat med melon och ost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fyllda fikon

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Röra med kronärtskocka

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Biffsallad med melon och fetaost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)
Melonsallad med fetaost
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 kg honungsmelon
  • 225 g tärnad fetaost i marinad
  • 1 msk rosépeppar
  • 10 basilikablad

Melonsallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(12)

Fräsch och god sallad med honungsmelon, fetaost, basilika och rosépeppar som passar bra till grillat. Den söta melonen tillsammans med sältan från fetaosten blir en fin smakkombination.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela melonen och ta bort kärnorna. Skär bort skalet med en kniv och skär melonen i bitar. Blanda melon med fetaost och lite av oljan osten ligger i. Smula ner rosépeppar och strö över basilikablad.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-02-25

Jättegod !!!! Man kan liksom inte få nog…..

Liknande recept

Spara recept

Pumpakaka med glasyr

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Pepparkakscheesecake

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Plockfat med melon och ost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Fyllda fikon

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Röra med kronärtskocka

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Biffsallad med melon och fetaost

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Päronsallad med ädelost

Betyg
Betyg
(5)